Pris & Materiale

Tak for din interesse!

Under denne tekst har jeg samlet lidt materiale i form af avisklip og videoeksempler på min optræden.

Jeg koster kr. 5000 kroner til foreninger og private optrædener. Der er ikke moms på kunstnerhonorarer og det indeholder også kørsel i hele Danmark... det er altså med andre ord det totale beløb du skal af med!

Den pris gælder altså kun hvis det er dig selv som privatperson eller forening der booker mig. Hvis du booker mig igennem evt. firma er prisen 8.800 og så skal du klikke her!.

Indslaget varer ca. 30 minutter og jeg vil meget gerne målrette showet lidt hvis du giver mig nogle oplysninger om hovedpersonen eller anledningen.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe eller sms'e på telefon 22 82 40 85 eller skrive en e-mail på kontakt@henrikbruhn.dk.

AVISER

Urban, Midtjyllands Avis, Ekstra Bladet, Jyllandsposten og Jyske Vestkysten

VIDEO

Først er der jo min lille præsentationsvideo som jeg synes du skal se:

Jeg vandt Danmarksmesterskaberne i Stand-up comedy i 2003 og i den forbindelse blev jeg interviewet af Hans Pilgård i Go'aften Danmark:

Mit største værk til dato er Comedy-Kuren som var en tv-serie i 12 afsnit + 2 shows. Her kan du se et par klip fra afslutningsshowet:

Det var det 🙂 Jeg håber du nu er overbevist om at jeg kan levere underholdning i topklasse til din fest. Du er som sagt velkommen til at skrive en e-mail eller ringe/sms'e på 22 82 40 85 og alternativt kan du bruge denne formular for at høre om jeg er ledig:

Hvis du er ledig vil jeg gerne booke dig til 5000kr inklusiv transport

Hvis det kan lade sig gøre vil jeg gerne uforpligtende reservere dig på datoen, indtil jeg finder ud af om jeg skal booke dig til 5000 kroner inklusive transport

Jeg vil gerne have at du kontakter mig omkring et arrangement

Hvilken dato er festen?

Hvilket postnummer har byen hvor festen afholdes?

Navn

Adresse

Postnummer & by

Telefon

E-mail

Din besked